Recept Träning Tävlingar

tisdag 7 januari 2014

Bio och träning

I söndags på kvällen så kom vi med sambon på att det var ju Trettondagen på måndag så butikerna var ju stängda, och vi var ju nästan helt utan mat eftersom vi varit bort i några dagar. Men som tur är har ABC alltid öppet så vi fick handlat det nödvändigaste därifrån. Snabbt kom jag i butiken på att det fick bli köttsoppa till mat för det är lätt, gott och räcker länge, om man göra ordentligt på en gång, så behöver vi inte åka till butiken direkt dagen efter. Tycker nog att det är världens tråkigaste att handla mat.

När vi var upp till Österbotten pratade alla om att de varit eller skulle och se på Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Och folk pratade om att den var jätte bra så den ville jag också och se på, men igår när jag kom på det så var det så sent att vi inte hann på den mera så vi var istället och se på den idag och den var riktigt bra och man fick nog skratta. Sambon har också nu en tid pratat om en film som han vill och se på och den kom passligt igår kväll när maten var klar så vi var och se den igår. Den filmen heter Grudge Match och var rätt bra den också. Måste säga själv att inte dåligt med två biobesök på två dagar.

Idag efter bion så åkte vi till gymmet. Dagens träning var bröst och biceps och jag började med ett tränings program som kallas 5-3-1-träningsprogram. Det är ett träningsprogram som bygger upp styrkan, men det kan jag skriva mera om en annan gång.

Nu skall jag se klart en intressant film som kommer på tv och sen skall jag gå och sova. Sambon börjar jobba imorgon igen efter en veckas ledigt, så tillbaka till vardagen här också.

Ja förresten, ikväll när vi åkte från gymmet kom det snö här. Kommer vintern nu eller vad skall vi tro? Ja, och så är det ju bara 6 dagar kvar till min operation också, börjar bli lite nervöst men skönt skall det bli att få det överstökat.

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar