Recept Träning Tävlingar

måndag 27 januari 2014

Första på länge x 2

Idag var jag första skiftet på jobb på länge. Gick förvånansvärt bra att stiga upp tidigt, fast jag snoozade en gång. Det finns inget bättre på morgonen när larmet ringer än att trycka på snooz. Tog en stund före jag kom ihåg alla lösenord och jag har inte alls koll på alla förändringar som kommit de senaste månaderna. Men jag hinner väl nog lära mig allt nytt, och gammalt som glömts.

Sen så gjorde jag också första ordentliga benträningen på länge idag. Har på grund av foten inte klarat av att träna benen och speciellt inte knäböj. Men idag testade jag när jag slapp och träna på jobbet. Hade små vikter jämfört med vad jag använde för ett halv år sedan men, hjälp mina ben! Har redan nu låren sjuka så jag nästan inte klarar av att sätta mig ner. Benen är ovana med rörelsen, eller hela kroppen egentligen för det kändes i bålen till och med, men om jag nu klarar av att fortsätta så kommer styrkan snabbt tillbaka. Med lite tur och mycket träning kanske jag slipper på RAW-tävlingar i år ändå.

Imorgon blir det träning av axlar och triceps och sen nattskifte. Få se hur det går efter denna paus. Nu har sambon snart klart mat åt mig.

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar