Recept Träning Tävlingar

fredag 10 januari 2014

Orkar inte vänta mera!

Jag vill springa, jag vill cykla, jag vill crosstraina, jag vill hoppa, jag vill knäböja, jag vill marklyft, jag vill, jag vill, jag vill å jag vill på jobb!!!!

Sådär vill jag också springa!
(bilden tagen från google)
Håller på att bli så himla trött på detta väntande, att inte kunna göra det jag skulle vilja och att denna förbannade fot är så himla sjuk. Fast jag vet att jag snart slipper denna värk och snart kan göra allt jag vill så skulle jag inte alls orka vänta mera. Jag brukar inte ha några problem med att somna på kvällarna men igår kväll så värkte foten så mycket, fast jag tagit två värkmediciner, så att jag inte fick tag i sömnen. Plus att jag hade så himla mycket energi kvar fast jag varit och tränat på kvällen, och jag tänkte bara på vad allt jag kommer att göra sen när jag foten är fixad. Detta att bara vara hemma är inte alls min grej, speciellt när jag annars skulle orka göra var som helst men foten sätter stopp. Men nu är det ju bara  helgen kvar och sen slipper jag på operation. Äntligen, som jag väntat! Hoppas jag slipper på jobb snabbt efter det och sen kan börja träna ordentligt och att det inte blir något långdraget tillfrisknande.

Men nu skall jag gräva fram cykeln och se om jag skulle komma mig till vår närbutik, köttrökeriet, och handla lite färskt kött. Eller om jag får ta bilen den ynka kilometer dit för att foten sätter stopp igen.

Ha en fin dag, fast det åtminstone här är grått och slaskigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar