Recept Träning Tävlingar

söndag 12 januari 2014

På diet och snåltanden värker?

Ibland när man är på diet, försöker gå ner i vikt eller annars bara vill äta hälsosamt så börjar snåltanden att värka. Förstå mig inte fel, jag är inte på diet eller bantar, men försöker bara annars att inte få i mig en massa extra socker, men idag börja den värka. Så jag testade på att göra en hälsosam chokladmousse.

Chokladmousse
2 äggvitor
1,5 msk Hermesetas SteviaSweet Crystal
1 msk Cocovi kakaopulver
 
Vispa äggvitorna och stevian till ett fast skum. Vänd ner kakaon i skummet. Avnjut.
Stevian och kakaon kan man minska eller öka på beroende på hur sött och hur stark kakao smak man vill ha. Jag åt min med frusna Drottningsbär.
 
Testade min nya symaskin idag också. Tre gamla gardiner fick bli till ett nytt. Så nu har vi nya gardiner i gästrummet/datarummet/sambons lekrum.

Se vad fin den är!
Idag gjorde jag sista träningen på första veckan enligt mitt nya träningsprogram. Denna vecka var relativt lätt, men jag är inte orolig för nästa vecka ökar vikterna och veckan efter ökar de ytterligare så det kommer nog att bli riktigt bra tror jag. Tänkte imorgon göra nästa veckas första träning, eftersom jag på måndag skall på operation så jag vet inte hur många dagar jag hamnar att hålla vila från träningen efter det. Men sen så kör jag igång på allvar. Jag längtar så att få knäböja och marklyfta igen. De två är mina styrkor inom styrkelyftning, eller åtminstone var för snart ett år sen när jag deltog i styrkelyftningstävlingen.
 
Men nu börjar det nog bli läggdags för min del. Go´natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar