Recept Träning Tävlingar

lördag 25 januari 2014

Underbara fredag!

Idag hade jag väckarklockan ställd första gången på LÄNGE. Var inte för jobb utan jag hade kommit överens med vännen B att jag skulle åka och hälsa på henne och söta sonen L så länge som sambon var hos massören. Väckningen var kvart före 9, men för en som sovit tills hon vaknat i över 2 månader var det tidigt. Få se hur det går på måndag när larmet ringer 5.45. Men, himmel va söt man annars kan va. L har stora bruna ögon, stora som tefat. Och annars också bara så himla söt. Borde annars skärpa mig med att träffa vänner, blir allt för sällan emellanåt och varje gång minns jag hur himla roligt det är. Men när man också tycker om att vara ensam så behövs det också.

Resten av dagen har jag stått i köket och varit till gymmet. Vi hämtade häromdagen min julklapp som var sönder. Min egna Kenwood. Nu är den fixad och jag har testat den nu några gånger och den är toppen. Tänkte berätta vad jag bakade i ett skilt inlägg, kanske imorgon.

På gymmet var det ryggen och mage som gällde idag. Det blev en riktigt bra träning. Ända dåliga är att vi har det så kallt på vårt gym på jobbet så jag hamnar att ha långärmad på mig genom nästan hela träningen och ändå är det kallt. Efter passet tänkte jag prova vad foten tycker om cykling, så jag körde intervaller i 20 minuter. Cyklingen gick riktigt bra, men nu är den lite sjukare igen. Beror det på cyklingen eller ej, det vete fåglarna.
Du och jag är inte vänner, ännu. Det kommer en dag när vi är det.

Efter träningen idag. Lite stolt får man väl va?
Nu skall jag börja söka mig i säng och så får vi höras imorgon igen.
Godnatt!

2 kommentarer: