Recept Träning Tävlingar

torsdag 16 januari 2014

VARNING: Inte för den känslige!

I måndags var jag då på operation och överlevde den. Den gjordes med sövning, vilket var väldigt spännande för mig för det var första gången som jag blev sövd, men det gick riktigt bra och var en riktigt bra upplevelse så nu vet jag att det är inget att vara nervös över. Efter operationen var jag väldigt sjuk men det hör väl till när man blivit uppskuren. Sambon kom och hämtade mig från sjukhuset och hemma skötte han om mig så fint. Kändes lite lyx när man är van att göra det mesta själv och nu behövde jag bara ligga i soffan.

Min fot måndag morgon.
 Som ni ser på fotot ovan så hade jag en ganska stor knöl på foten. Den värkte och klämde i de flesta skor. Nu är den borttagen och jag hoppas på att snart kunna gå som vanligt och klara mig utan värkmediciner.
Min fot tisdag kväll.
Efter operationen frågade sjukskötaren om jag har några frågor och det enda som jag hade i huvudet var när jag får börja träna benen normalt igen. Hon skrattade bara och sade att det är nog bra om jag inte utsätter foten för stort tryck nu så länge såret läker och jag har stygnen kvar. Så jag väntar alltså med att kunna träna benen igen om ca. 1,5-2 veckor, om allt går bra. Men det betyder inte att jag håller tränings ledigt tills dess. Var nog redan igår kväll till gymmet. Blev ett pass för axlar och triceps. Träningsskorna klämde på såret så jag fick träna i strumplästen, men visst gick det så också.

Nu ska jag försöka dra mig och sambon upp ur sofforna och sen halta iväg till butiken.

Ha en fin vinterdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar