Recept Träning Tävlingar

torsdag 13 februari 2014

Helt supergod råchoklad!

Har nu testat på olika råchoklad recept och nu har jag äntligen hittat ett grundrecept som är lätt och gott. Till råchokladen behöver du:
4 msk kokosolja
 1 dl Cocovi kakaopulver
4 msk agavesirap/honung
 
Sätt kokosoljan i en skål i vattenbad. Tillsätt kakaopulvret och sirapen/honungen och rör om. Sätt på bakplåtspapper eller i en låda som du smort med kokosolja. Sätt i kylskåp och stelna.
 
Sen kan du enligt smak sätta i nötter, mandlar eller torkad frukt om du vill. Jag har satt  i saltade jordnötter och cashewnötter och det blev riktigt bra. Saltet i nötterna lättar den starka kakaosmaken lite.
 
Annars har det väl inte hänt så mycket. Jobbat och försökt träna där emellan. Har nu i helgen ett extra nattskifte så de blir ledigt först nästa veckas onsdag. I söndags var vi till B, V och lilla L på middag. Det var riktigt trevligt och borde få till sådant lite oftare. Så B om du läser dethär: Nästa gång är det vår tur och det får inte bli för länge till det! Har nu äntligen också fått övertalat sambon om att vi skall hålla inflyttningsfest (okej det är ett halv år sen vi flyttade, men bättre sent än aldrig) och hade tänkt att vi skulle ha det i slutet av denna månad eller nästa månad, men vi har ingen gemensam ledig helg, så det får bli efter det då.
 
Har även börjat fundera på om jag skall delta i styrketävlingarna i år eller inte. Skulle gärna delta, men skulle vilja att resultatet är bättre än det var i fjol annars känns det ju pinsamt. Men vet inte om foten nu klara av så hård träning, för tävlingarna är i slutet av nästa månad och jag borde tills det få knäböjen och marklyften förbättrat rejält. Fast bättre och bättre går det varje gång. Kroppen var ovan till en början men muskelminnet finns någonstans där undangömt och kommer fram mera för var gång jag tränar.
 
Idag blev det lite av mycket och inget sammanhängande men ni fick nu läsa lite vad som sker här hos mig.
 
Ha en fin vändag imorgon mina vänner! Tänker på er alla varje dag! <3

2 kommentarer:

  1. Hej svejs! Kul att höra att allt går bra! Sköt om er o trevlig helg! Kram /H

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas ni haft en fin helg också! Jag har jobbat hela helgen igen, så har den varit bra eller dålig får man fråga sig;) kram

      Radera