Recept Träning Tävlingar

torsdag 27 februari 2014

Lätt vecka och står på händerna!

Var i helgen upp till Österbotten på min systerdotters 6 årskalas. Där blev det ätit ordentligt med sött och gott, men det gör inget att jag fuskar när jag är där när jag hemma äter nyttigt och inget socker. Hann också med två träffar med vänner, och efteråt kände jag hur jag så hade längtat efter att bara prata och umgås med dem som tycker om mig som jag verkligen är. Ni är guldvärda varenda en av er!

På träningsfronten har det varit lugnare. Jag skulle enligt mitt träningsprogram ha lätt vecka denna vecka, och eftersom jag inte tränade alls när jag var upp så bestämda jag mig för att bara köra lite aerobiskt denna vecka och inte gym alls. Blev 40 minuter cykling igår och så skall jag försöka mig på crosstrainern idag och kanske cykling imorgon också.

Förra hösten var jag med en jobbarkompis på gymmet och han försökte lära mig att stå på händer. Det slutade med att jag hade sjuk handled i flera veckor så jag har inte vågat testa det igen. Men nu blev jag inspirerad igen från en blogg som jag följer så jag testade igår om det finns en chans ens. Och till min förvåning så stod jag på händerna med stöd av väggen efter tredje försöket, och gjorde om det några gånger också. Bestämde mig att jag skall börja träna på detta lite mera för det var nog ganska bra träning för hela kroppen när man måste spänna alla små muskler man har.

Idag är det grått och tråkigt men det gör inget för jag skall på eftermiddagen vara barnvakt åt en liten söt grabb och efter det blir det jobb. Har dubbla nattskiften nu så försöker vila nu före och hoppas jag får sovit ordentligt mellan skiftena.

Hoppas ni har det bra, så hörs vi igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar