Recept Träning Tävlingar

tisdag 18 februari 2014

Lugnt och ögorna far i kors..

Här sitter jag då igen på jobb och lugnt som bara det är det, så jag tänkte skriva en liten uppdatering så jag hålls vaken. Helgen gick i jobbets och träningens tecken. Och så tittade vi två Bond-filmer med sambon förstås. Sambon är ett Bond-fan och eftersom jag inte sett alla Bond-filmer så håller vi nu på att titta igenom alla, en efter en och från början till slut. Och på samma gång får vi en stund tillsammans då vi slappnar av och gör någonting tillsammans.

Träningen förra veckan gick helt OK, fast jag inte orkade träna på måndag fast jag hade ledigt och inplanerat ett träningspass. Så här såg min träningvecka ut:

Måndag - Vila
Tisdag - Ben
Onsdag - Axlar och triceps + 30 minuter intervaller på crosstrainer
Torsdag - 60 minuter crosstrainer
Fredag - Rygg
Lördag - Vila
Söndag - Bröst och biceps

Blev förvånad efter onsdagens crosstrainer intervaller för jag hade så sjuka vader att det tog ont att gå flera dagar efter. Vaderna var visst ganska ovana med rörelsen man gör på crosstrainern, eller ovana med träning överhuvudtaget.

Idag efter att jag sovit efter jobb blir det att åka till butiken för nu är det igen över en vecka sen vi var till butiken senast och kylskåpet gapar tomt. Och om jag får extra energi till kvällen så kanske jag gör något aerobiskt, men det är inget måste. Sen skall jag först på jobb på fredag, skönt med ett par lediga dagar nu när jag haft mera jobb igen. Tror det blir att träna, försöka städa och kanske en vända till IKEA om det vill sig riktigt bra. Ja, och så borde jag ju få bakat lite bröd också så att sambon har någonting att äta.

Men nu skall jag fortsätta jobba. Hoppas ni som far på jobb om några timmar får en fin arbetsdag och ni som inte far på jobb önskar jag också en fin dag. Jag kommer att sova gott på morgon när jag slipper hem.

Godnatt! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar