Recept Träning Tävlingar

lördag 5 april 2014

Festligheter!

Hejsan!

Har inte riktigt hunnit eller orkat uppdatera något den senaste tiden, förlåt! Men jag har haft ganska mycket att göra så orken tog slut.

Vi har nu äntligen fått en gemensam ledig lördag kväll, så det blir inflyttningsfest ikväll. Och jag som tycker om att baka och laga mat nöjer mig inte med att ställa fram öl, chips och godis på bordet utan det skall vara ordentlig när man en gång ställer till fest. Så här har det planerats och bakats hela veckan.

Eftersom några av våra gäster har olika allergier så var det att baka flera olika sorter så ingen blir utan. Blev två nötfria kakor och en kaka som är mjölk och glutenfri. Och så bakade jag glutenfritt bröd för första gången. Brödet skall vi servera till sallad, knackkorv, lax och glutenfria köttbullar.


Roligt att baka, men vem skall städa undan detta?


Som bilden ovan visar så hade jag ett milt sagt kaos i vårt lilla kök igår, men nu är allt detta bort städat och det är bara salladen och kvinnan som är ogjord inför kvällen.

Tyvärr bor största delen av mina vänner i Österbotten så det blir inte så många som det hade kunnat bli. Men vad gör man när man flyttat långt bort hemifrån.

Mellan all förberedelse har jag också försökt träna lite. Och i måndags var jag på massage och det var inte en dag för tidigt. Konstigt när man kommer sig till massören först när man känner att man är spänd eller när träningen lider. Bara massören hinner idag skall jag dit före festen också. Har vänster axel som börjar vara så spänd nu så träningen lider och handen domnade bort härom natten.

Hoppas ni har ett fint veckoslut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar