Recept Träning Tävlingar

onsdag 23 april 2014

Helgen den kom och gick

Var då i helgen upp till Österbotten en sväng. Slapp på lördag morgon från nattskifte, sov några timmar och sen packade jag och satte mig i bilen och åkte upp. På lördag när jag kom fram åkte jag direkt till min syster för att hjälpa henne med det sista inför kalaset och sen blev det 2-års kalas.

Usch så mycket gott det alltid bjuds på.
 
Kinder-bitarna som jag skrev om senast. Och oj vad goda de var.

Söndagen började med morgonmål i lugn och ro och efter det åkte jag till min syster och tog med systerdottern på en länk. Det blev 10 km, och därmed längsta länken i år. Systerdottern W cyklade framför hela tiden och höll upp tempot ganska bra.

Efter länken blev det en god lunch med mamma, pappa, systerns familj och mormor. När vi hade ätit åkte jag och W och träffa kära H till deras bygge. Och oj vad roligt det var att ses igen och de kommer få så fint hus när det är klart. Senare blev det min kusins barns 4-års kalas. Och där fick jag också träffa J och K's lillkille, och GUD så söt han var. Plus att jag träffade många ur släkten som jag inte har träffat på jätte länge.

På måndag sov jag länge och efter morgonmålet packade jag bilen igen för resa hem igen. Men först tog jag en sväng via M och J för en lunch med vännerna. Och det var roligt att samlas alla och M hade gjort super goda sallader. Tråkigt att vi inte hinner träffas oftare, men varje gång som träffas känns det som igår. Är lyckligt lottad med ett sånt gäng vänner!

Igår var jag och tränade benen. Har lätt-vecka denna vecka och jag tror det gör riktigt bra åt kroppen. Har höger knät som alltid knakar och brakar när jag gör knäböj och i trappor knastrar det. Men nu smäller det ibland och igår gjorde det riktigt ont när jag gjorde knäböj, så hoppas att det inte är något värre på gång. Idag har jag axlar och triceps på schemat och sen blir det nattskifte.

2 kommentarer: