Recept Träning Tävlingar

tisdag 15 april 2014

Tränotiisdaan!

Hej på er!

Nu har det igen gått allt för länge sedan sist. Förra veckan jobbade jag nästan varje dag och gick inte enligt den "skiftesram" som vi vanligtvis går utan hade 2 dagturer istället för nattskifte så det råddade bort mig lite.

Fast jag inte kunde hålla min vanliga rutin så blev det 4 gym träningar och en länk förra veckan. Har nu tänkt att jag skall försöka börja gå på länk igen efter vintern. På massage har jag också hunnit vara två gånger sedan sist, och det känns riktigt bra nu efteråt.

Berättade senast om att jag inte har riktigt någon motivation i min träning nu. Och jag har nog inte ännu heller hittat helt tillbaka till den fast jag fått till flera helt bra träningspass. Funderar ännu på om jag borde byta gym en tid, men det är bara så lätt med jobbets gym när det är gratis, känt och tryggt. Skall se hur det känns efter påsken om jag kanske då byter om det inte känns bättre.

Nu har jag tre dagar ledigt, sen har jag fredag nattskifte och efter det åker jag upp till Österbotten på lördag när jag har tre dagar ledigt igen och min systerson har kalas på lördagkväll. Skall också och träffa vännerna när jag är upp och det ska bli så himla roligt.

Var på lunch med B och lilla L igår också. Och L han växer och blir ju bara sötare för var gång man ser honom, han kommer charma alla flickor när han blir stor, fast han gör ju det redan. Så himla roligt att träffas och bara prata och vara.

Detta blev nu en snabb uppdatering och hel råddigt, men kanske det är bättre än ingenting. Nu skall jag bara ta det lugnt före mat och senare blir det nog att fara till gymmet för benträning.

Och för den som inte förstod rubriken så betyder det Trantisdag, och det är påskveckans tisdag på dialekt.

Hoppas ni får en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar