Recept Träning Tävlingar

onsdag 21 maj 2014

Livet fortsätter..

Senaste inlägget blev lite tråkigt, men jag behövde få skriva av mig lite efter att vi hittade Melker död. Nu har jag dessa två dagar försökt att vänja mig vid det att vi inte har honom här mera utan bara en katt, vår Casper. Har märkt på Casper också att han saknar Melker. När man släpper ut honom blir har och sitta på gården och bara stirrar ut mot skogen precis som att han väntar att Melker skall komma hem snart. Måste nog ta en liten vän åt Casper så han inte känner sig ensam.

Bästaste bästa vänner. <3
Annars så har jag försökt träna en del senaste veckan. Jobb resorna till morgonskiftena görs nu med cykel om vädret bara tillåter och det har det gjort de senaste två morgnarna och imorgon blir det cykel igen. I förra veckan blev det fyra gånger gym och denna vecka har jag hittills varit tre gånger och skall försöka klämma in en träning ännu mellan jobb och vila.

Bild från förra veckans benträning.
Massage har jag också varit på. I lördags var det övre rygg, axlar och bröst och det gjorde igen en gång riktigt gott. På fredag skall benen masseras och jag fasar lite varje gång före, för jag har några gånger haft så spända ben så jag haft lust att gråta där jag legat på massagebänken.

Nu skall jag äta kvällsmat och sen blir det att försöka söka sig i säng så jag orkar upp imorgon när väckningen är 5.30 och 11.5 km cykling väntar före morgonmål och 12 timmar jobb.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar