Recept Träning Tävlingar

lördag 7 juni 2014

Lång vilodag..

Bestämde mig redan i förra helgen att jag idag skall hålla vilodag. En dag HELT utan träning. Och HJÄLP vad lång denna dag varit, fast jag sov till kl. 13 eftersom jag varit på nattskifte. Det blir ett beroende att träna och röra på sig när man är van att göra det varje dag, och vissa dagar flera gånger.

Brist på annat så var jag ute på gården och grävde fram en cementplatta under gräsmattan. Grannen berättade härom kvällen att det bredvid husknuten finns en cementplatta under en gräskulle. De hade haft som plan att göra ett ute-kök där men har aldrig fått gjort mera än plattan. Nu har vi ett stadigt ställe att ha grillen på och så behöver man inte flytta på grillen varje gång som gräset skall klippas.

Den är liten jag vet, men den uppfyller sin funktion mycket väl.
Plattan är lite stor för vår lilla grill, så jag får lov att hitta på någonting fint att sätta bredvid som pryder upp vår ny grillplats.

Blev faktiskt riktigt svettigt att gräva. Två skottkärror med råga på blev det med gräs och jord som jag förde ut i skogen. Men vardagsmotion räknar inte jag som träning, så vilodag har jag haft ändå!

Nu skall jag titta på lite semesterresor till hösten och drömma mig bort. Om någon har några förslag på vart det är bra att resa i slutet av augusti, början av september så säg gärna till! Sambon vill inte bara ligga på stranden men värme vill vi ha, kanske något ställe där man kan vandra eller annars vara aktiv under semestern? Det här blir svårt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar