Recept Träning Tävlingar

onsdag 18 juni 2014

Vattentät kamera sökes!

Nu har vi bestämt oss vart vi skall åka på semester, hur länge vi skall vara och vilket hotell vi skall bo på. Och vi bokade resan i måndags. Jag väntar SÅ tills vi åker iväg. Landet blev Malta och vi kommer att vistas på ett hotell som ligger i Gzira.

Sambon vill och se alla sevärdheter som finns och hotellet vi valde var nära det mesta. Men ändå inte mitt i partygatorna. Jag däremot är bara nöjd att vi fick bestämt oss vart vi åker. Finns så många ställen jag vill se, så det är bara att börja från ett ställe och sen gå vidare till nästa. Ska bli så roligt och skönt att få åka iväg!

Fast det är först i augusti som vi åker har jag ju redan börjat fundera på vad allt som måste införskaffas till resan. Sambon behöver nya shorts och så vill jag ha en ny liten digitalkamera, helst vattentät sådan. Så om man åker och snorklar så kan man ta kort i vattnet och så behöver man inte vara rädd att den går sönder om det skvätter vatten på den eller den kommer i kontakt med sand. Har för tillfället min fina systemkamera som jag fått till julklapp, men den tycker jag är för dyr att ta med på en sån här resa och så tar den onödigt med utrymme i väskan, och så har jag mammas och pappas gamla kamera men den är gammal och det märks på bildkvaliten och modellen mycket väl. Så om någon har erfarenhet av vattentäta kameror (som inte kostar skjortan) så säg gärna till!

Sådan händer och sker här hos oss. Nu blir det natten och imorgon bitti jobb. Två skift kvar och sen blir det en vecka semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar