Recept Träning Tävlingar

måndag 28 juli 2014

Njutit av sommaren!

Blev då igen en ordentlig blogg-paus. Jag var förra veckan sjukskriven och har bara njutit av värmen vi fått till Finland, tränat och simmat. Ja, och så tvättade ja ju vardagsrums fönstren en dag också.

Träningen har gått rätt så bra fast det varit hett. Måste bara komma ihåg att dricka ordentligt emellan och inte heller glömma saltet. Jag berättade ju i förra inlägget att jag fick en stressfraktur i foten, så nu får jag ju inte springa på en tid, så jag mätte upp en sträcka i ån som jag simmar istället för att få lite aerobisk träning. Sträckan är på 500 meter så beroende på tid och ork så har jag simmar ett eller två varv. Märkte nu bara att det varit så varmt på dagarna så man har inte riktigt samma energi att simma som om det varit svalare, borde kanske simma längre på kvällarna. Plaska kan man ju också bara göra.

Måste annars berätta att när jag var lite fick jag en väldigt fin dockvagn gjord av trä. Denna vagn hämtade mamma och pappa till Borgå åt mig så mina syskonbarn inte har sönder den. Sambon skrattade och funderade vad vi skall med den till. Men inga problem för vår lilla Baltzar hittade användning för den.
Skall idag till läkaren och visa upp min fot igen. Får se om han släpper mig på jobb eller inte. Visst är det skönt att vara ledig men långtråkigt blir det så jag vill på jobb igen.

Och nästa vecka fyller sambon 30 så jag borde hitta på nån present åt honom och vad jag skall baka för någonting till lördag när hans kompisar kommer och firar honom lite. Några idéer vad man kan ge en 30-åring som säger att han inte vill ha någonting?

Ja idag blev det lite ett som annat. Skall försöka skärpa mig med uppdateringen lite igen. Ha det bra och njut av vädret så länge det varar! :)

1 kommentar:

  1. Nå he var ju gollåt ��å passar ju bra åt kissi, rätt storlek..

    SvaraRadera