Recept Träning Tävlingar

tisdag 1 juli 2014

Tillbaka till vardagen!

Förra veckan hade jag semester och njöt av ledigheten. Systerdottern kom ju redan på midsommardagen på besök och hon var här ända till torsdagen när vi åkte upp till Österbotten, systerdottern, jag och sambon.

Det var att hitta på lite olika aktiviteter så att systerdottern skulle få tråkigt. Så vi var på gym, var på café med kompisar, var till Ekenäs och hälsa på min brors flickvän och hund och så var vi till Tallinn på kryssning bara hon och jag. Och i Tallinn var vi till simhallen.

Shoppade en ny liten handväska från båten också. :)
Torsdag-söndag var vi i Österbotten och där var det nog bara att umgås med familjen och vännerna och bara ta det lugnt och vila. Gjorde inte mycket men ändå var det fullt program mest hela tiden.
 
Blev lite mindre träning förra veckan också. Hade inte riktigt tid och så gör det nog bara gott åt kroppen att få återhämta sig ibland. Det blev gym + 20 minuter på crosstrainern på tisdagen och en 5 km länk på söndagen. Hade tänkt att jag igår skulle åkt till gymmet eller farit på länk men min mage blev hel konstig på eftermiddagen så det var bara att ligga hemma i soffan och vila då. Men idag skall det nog bli gym och så fortsätter Pilates som jag gått på i juni månad.

Imorgon blir det jobb igen, skall nog nästan bli skönt att återvända till vardagen och rutinerna, fast jag inga egentliga rutiner har med mitt skiftes jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar