Recept Träning Tävlingar

lördag 2 augusti 2014

Troligen mitt livs första vinst i någon tävling!

Var ju som jag i detta inlägg skrev med i en kampanj via Buzzador. Jag fick testa på Hälsans köks vegekebab i den kampanjen. I och med att jag skrev ett blogginlägg om vad jag tyckte om det och länkade inlägget på Buzzadors sida var jag med i en bloggtävling. Som JAG vann!

Fick e-post för några veckor sedan från Buzzador där de berättade att jag vunnit bloggtävlingen och att jag kommer få ett litet pris för detta. Vinsten fick jag på e-post, det var en kod till presentcard.fi och ett presentkort på 50€ till valfri butik. Jag funderade hit och dit vart jag skall välja. Beslöt mig tillslut att ta till Expert och köpa vattentäta kameran med detta.

Lite trött efter nattskifte men nöjd med min vinst.
Nå det gick ju inte så bra med kameran som jag reserverade vid Expert för över två veckor sedan. Var in dit igår och frågar var min kamera håller hus eftersom jag inte fått något meddelande och de lovade att kameran skulle komma förra veckan. Modellen som jag lovades är slut i Finlands alla Expert butiker och det verkar inte som att de kommer få in nya på en tid. Ja men tack för att ni meddelat mig om saker! Här har jag väntat i onödan! Nå nu tänkte jag då kanske använda presentkortet till sambons 30-årspresent istället. Få se vad för roligt jag hittat på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar