Recept Träning Tävlingar

tisdag 16 september 2014

En butik var man kan hitta nästan vad som helst!

Jag återkom snabbare än jag trodde. Sambon vaknade så vi åkte in till Borgå för att handla. Men först åkte vi till Hongkong för att köpa en kylväska av styrox åt sambon när han ska och fiska. Hongkong är en butik var man kan hitta det man inte ens visste man behövde. Jag har en tid redan tittat på vår träningsskos förvaring, som varit bedrövlig, men nu hittade jag hjälp till detta kaos.

Såhär såg det tidigare ut.

Nu har jag en fin korg vart vi kan slänga alla extra träningssaker.
 Sen hittade jag en ny Teflon stekpanna åt mig också. Har efter att vi kom hem från semestern för två veckor sedan slängt bort två stekpannor så vi var verkligen i behov av en ny. Speciellt nu när jag har eget matprogram och vi med sambon gör all mat skilt.

När vi gick runt en stund så hittade jag ju då igen en gång Mumin muggarna och skålarna. När jag fyllde år fick jag den nya Muminpappa muggen till present, och jag har sen dess tittat på skålen att jag borde köpa den och sade det nu åt sambon. Nå vad gör han då? Köper den åt mig till försenad namnsdagspresent! Brukar inte ens fira namnsdag så överraskad och glad blev jag av detta!

Köpte också Fast proteinpudding i Cookies & Cream-smak och sambon köpte kylväska och lite fiskesaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar