Recept Träning Tävlingar

fredag 5 september 2014

Hemkommen och utvilad!

Kom hem från Malta natten till igår då. Igår var det att packa upp, tvätta kläder och fylla kylskåp på schemat. Och så var vi på L's försenade födelsedagskaffe.
 
Malta var ett mycket fint land och det var helt klart värt ett besök. Malta består av tre öar, huvudön Malta och systeröarna Gozo och Comino. Vi bodde på huvudön i en stad vid namn Sliema. Sliema var lagom i mitten av allt vi ville titta på och tillräckligt långt borta från partyområdena.
Huvudingången till vårt hotell.
Utsikten från vår balkong.
Vi hann med en tur med Hop On Hop Off -bussen, en båtutfärd till Gozo och Cominos Blue Lagoon var vi snorklade, en romantisk kryssning på söndag kväll, båt till huvudstaden Valletta och Parasailing i St. George's Bay. Och så hann vi också bara gå runt och titta och simma i havet.
 
Första badet i havet.


Parasailing med gubben.
På romantisk kryssning. Vackert röd av solen.

En simkompis vid Blue lagoon.
Vädret var väldigt fint hela veckan, + 33-34 grader och sol hela veckan. Så fast vi bara solade måndag förmiddag fick vi fin färg.

Blev ätit mycket god mat och lyx med färdigt morgonmål varje morgon, men det är nog skönt att komma hem tillbaka och börja med mitt matschema igen. Nu är man utvilad och orkar med vardagen igen. Vilket betyder att jag slipper tillbaka till gymmet, inte van med 2 veckors gym-paus.

4 kommentarer:

 1. Låter härligt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo de va no härligt! :) Ha börja fantiser om nästa resa redan. ;)

   Radera
 2. Både låter o ser härligt ut! :) /H o lilla Olivia

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Oj lilla Olivia vad jag väntar på att få träffa dig! <3

   Radera