Recept Träning Tävlingar

lördag 20 september 2014

Nästa vecka blir intressant..

Nu var det då helg igen, vilket för min del betyder natt jobb. Nu just ligger jag bara på soffan och tar det lugnt inför veckans sista träning och nattskifte.

Jag nämnde förra gången att jag har nytt träningsprogram. Mitt tidigare träningsprogram var uppdelat i fyra träningar och detta nya är uppdelat på fem dagar. Plus att jag nu försökt gå på pilates när jobbet tillåter. Så en hel del träning blir det nu just. Hittills har jag varit nöjd med detta nya program. Jag har fått tränat vissa muskler på helt annat sätt än tidigare och musklerna har varit ordentligt uttröttade och träningsvärken garanterad. Få se vad det blir av detta, bara kroppen nu håller och jag får vara frisk.

Nästa vecka blir det Inbody-mätning och en massa träning. Ska bli intressant att se om det fastnat någonting annat än fett sedan förra mätningen som var i december ifjol. Skall på ny mätning igen efter några månader för att se bättre som mitt mat- och träningsprogram fungerar och att kroppen ändras åt det håll vi vill att det skall ändra.

 Ja, och så skall vi ju med B på en dagskryssning till Tallin nästa vecka också. Enligt mitt matschema får jag en dag i veckan äta fritt och det tänkte jag göra när vi åker på kryssningen. Det betyder inte att jag äter så mycket jag får att rymmas, utan måttliga mängder av sånt som jag velat äta senaste veckan utan att överskrida kaloribehovet. Roligt att slippa på resa igen, för resfebern den bara stiger efter vår resa till Malta. Någon som har lust att komma med mig på semester i början av november? Och sen i slutet av april?
Dagens lunch på samma gång som jag uppdaterar bloggen.
Trevlig helg! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar