Recept Träning Tävlingar

tisdag 16 september 2014

Tiden den går så snabbt så snabbt..

Har under den senaste veckan tänkt många gånger att jag borde sätta mig ner och skriva några rader, men på något sätt har jag inte haft tid och när jag haft tid har jag inte kommit på någonting att skriva. Men nu ska jag försöka få ändring på det.

Förra veckan blev det då jobb igen efter två veckors semester. Hade bara två skiften så bra och lugn start tyckte jag. Jag hann också med fyra gymträningar, pilates och så var jag ock massera mig också. Så en helt bra träningsvecka var det.

Men något av det bästa förra veckan var nog när jag fick vara på till Österbotten på min kära kusins bröllop. De var ett så fint brudpar och jag är så glad för deras skull. Grattis igen en gång!

Det andra som var super förra veckan att jag fick träffa lilla söta O. Hur kan man vara så liten och söt? Grattis igen till mamma H och pappa M!

Har denna vecka redan hunnit med gym en gång och pilates. Idag blir det gymmet igen, men nu med nytt träningsprogram som jag fick igår, och sen blir det nattskifte.

Nu borde vi bara till butiken med sambon, bara han vaknar någon gång idag.

Blev nu lite vad jag hållit på med och sånt, skall försöka att det inte blir så länge till nästa gång. Hoppas ni får en fin vecka alla!

1 kommentar:

  1. Tack vännen!! O de var skoj att få träffa er igen åxå! :) /H

    SvaraRadera