Recept Träning Tävlingar

torsdag 23 oktober 2014

Första HIITen avklarad!

Var igår och drog första HIIT-träningen. Före träningen väntade jag på träningen med spänning samtidigt som jag fasade för den. Har någon gång tidigare gjort intervaller, men det har då varit på egen hand så det har då varit lättare att lätta på farten om det börjat kännas obekvämt, nu hade jag tränare med så bestämde farten åt mig.

Vi gjorde HIITet på löpbandet och gjorde tre jobbperioder, mellan vilka det var lättare perioder. Hela träningen tog 18 minuter. Väldigt kort träning, men mina smalben är himla sjuka idag så det är en tur att nästa HIIT är om en vecka. Nu efteråt så kan jag konstatera att det inte var så hemskt som jag trodde. Jag hade på något sätt förväntat mig något på dödens gräns, men detta vara bara på gränsen till svimning.

Igår på kvällen efter träningen började jag hosta och gjorde det hela natten och morgonen, så jag blev rädd att jag nu blir sjuk, men under dagen slutade hostan så det berodde nog på HIITen. Hoppas på att jag denna vinter får vara frisk och kan träna och inte i onödan behöver ta vila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar