Recept Träning Tävlingar

onsdag 1 oktober 2014

Inbody-mätningens resultat..


Förra veckan var då full med program. På tisdagen var jag på Inbody mätningen och resultatet var det jag hade väntat mig, men inte riktigt det jag önskade. Jag hade lyckats få lite muskelmassa till, men tyvärr var det mera fett som kommit. Nu blir det hårt träning, vila och att noga följa mitt kostprogram så ska vi se att resultatet på nästa mätning ser bättre ut.

Förra årets mätning och årets. Allt har gått uppåt, nu blir det delvist vändning.
På onsdag var vi med B och L på en dagskryssning till Tallin. Hade varken pengar eller behov av att shoppa så det blev bara köpt ett paraply från Tallin, för det öste ner vatten när vi kom dit och paraplyet var i bilen i Helsingfors. Och så var vi på kaffe. På båten blev det buffé och från Taxfreen köpte jag ny ansiktstvål och dagkräm, som håller på och ta slut. Och så köpte jag två små flaskor whisky åt sambon så han också fick någonting från vår lilla resa.

Resten av veckan blev det jobb med en dagstur och två nattskiften. På söndag när vi vaknat efter natt turen satte vi oss med sambon i bilen och körde till hans föräldrar och for till lingonskogen. Det blev lingon, blåbär och svampar åt sambon.

Denna vecka har börjat med gym, pilates, massage och jobb. Och fortsätter nog i samma märken eftersom enda lediga dagen på resten av veckan är fredag. Och på fredag tänkte jag hålla dagen när jag äter fritt och då tänkte jag göra vispgröt som jag nu i en månad varit snål på men inte haft lingon förrän nu.

Nu skall jag koka kaffe och så småningom blir det gymmet och sen natt jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar