Recept Träning Tävlingar

måndag 20 oktober 2014

Mys-måndag!

Förra veckan var en lång vecka. Jag väntade hela vecka på att slippa till gymmet igen och träna hårt, och inte lätt vilket gällde förra veckan när jag hade lätt-vecka.

På lördag var jag på I Love Me-mässa till Helsingfors. Där fanns det mycket att titta på, men också mycket folk så jag orkade inte länge. Köpte ny maskara och ögonskugga därifrån och så var vi till Böle Hesburger, de andra åt och jag drack kaffe, för jag hade ju redan ätit min egen mat som jag hade med.

Efter mässan åkte jag till Borgå för massage och lite planering av matschema och träning. Det blev inte mycket ändringar, ännu. Maten är den samma och i träningen skall vi denna vecka testa på HIIT-träning och se vad kroppen säger om det, om man kanske skulle få fettet att röra på sig lite.

Äter ju nu 6 dagar i veckan enligt schema och 1 dag i veckan får jag äta fritt. Jag tycker detta är skönt för jag behöver inte före varje måltid fundera på vad jag skall äta, utan behöver bara titta på vad det står på pappret. Jag har också alltid egen mat med till jobbet och det tycker jag också fungerar riktigt bra för då är skräpmat inget alternativ, speciellt på nattskiften när inga ordentliga matställen är öppna. Det har nu varit mera så att när dagen när jag får äta fritt närmar sig, så börjar jag stressa över att jag inte får min vanliga mat! Har alltid varit en Allt eller inget-person och denna dag har nästan nu varit ett stress-objekt för mig. Nå, det fick jag också i lördags veta att från och med november har jag ingen dag i veckan när jag får äta fritt, utan då kör vi 7 dagar i veckan enligt schema. I detta skede tycker jag att det bara är skönt.

Idag har vi haft mys-måndag med sambon. Våra skiften har varit lite huller om buller senaste tiden så vi har inte hunnit umgås ordentligt på en tid så vi tittade på The Godfather tillsammans efter morgonmål idag. Ikväll blir det baklår och rumpa på gymmet och sen Pilates.

Önskar er en fin vecka! Själv sitter jag och hoppas på att vattnet som med jämna mellan rum kommer från himlen skulle bli till snö. :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar