Recept Träning Tävlingar

lördag 4 oktober 2014

När träningen skiter sig!!!

Har idag haft dags tur och planerade redan igår kväll att jag skulle åka och träna efteråt. Veckans sista träning skulle bli avklarad och lika bra att ta det ikväll när sambon åkt på en kompis svensexa, så han skulle inte heller klaga på att jag är borta hela tiden.

När skiftet började närma sitt slut blandade jag min drink med aminosyror och kolhydrater, som jag alltid tar före träningen, och tyckte det skulle bli riktigt skönt att fara på gym lördag kväll när det är intill tomt på gymmet.

Gick ut till bilen, som var kall! Fast jag satt på värmaren som jag var och fixade i fredags! Sade några mindre fina ord, ringde sambon, flera fula ord, startade och körde till gymmet.

Värmde upp, gjorde mage, gjorde två uppvärmnings serier bänkpress och sen hände något som jag tror aldrig hänt förut. Jag lyfte bort vikterna, satte på mig tröjan och gick hem!! Detta har inte skett förut. Jag brukar ALLTID köra passet som jag börjat till slut, men ikväll kunde jag bara inte koncentrera mig. Funderingarna snurrade hit och dit, och mest på bilen jag bara haft problem med! Jag vet inte ens om kan man säga att träningen sket sig för jag hann ju knappt börja den. Nå, nu tror jag att det är bra att vila resten av veckan och prova på nytt på måndag.

Hoppas ni haft en fin lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar