Recept Träning Tävlingar

lördag 25 oktober 2014

Näst sista!!

Hade igår min näst sista fri-ätningsdag på LÄNGE. Hade redan förra veckan bestämt att den blir på fredag för jag hade då ledig dag från jobbet och jag tycker att fri-ätningsdagen passar bäst då. Tyvärr har jag inga bilder på vad jag åt för jag är oftast så hungrig (snål) när jag får maten framför mig så jag hinner inte börja fota något destomera.

Men i allafall, till morognmål blev det min vanliga gröt med grynost, bär och banan. Till lunch gjorde jag ett kokt ägg och mannagröt med hallon och Valios nya sockerfria soppa med jordgubbs-banan smak. Och himmel vad mannagröten var god! Detta kommer jag att önska till eventuell tankningsdag. Till middag gjorde vid hemgjord råg-pizza med sambon. På hade vi maletkött, kycklng, skinka, medwurst, ananas, lök och riktigt lite fettfri ost. Denna var nog godaste pizzan vi gjort på LÄNGE. Eller så berodde det på att vi inte ätit pizza sedan sommaren.

Denna kommer att börja följa med nästan vart jag än går.
Var idag och köpte mig en ny kalender för månaderna framöver kommer fyllas med mycket program, speciellt sen när vi har bytt till år 2015. Jag tycker att jag har en mycket bättre överblick på mina planer när jag får skriva ner dem på papper istället för att skriva in i telefonens kalender. Jag kommer också att ha denna som en sorts dagbok dit jag skriver upp allt jag tycker att varit speciellt, jobbit, roligt etc. under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar