Recept Träning Tävlingar

söndag 12 oktober 2014

Snabb tillbakablick på veckan..

Denna vecka har jag jobbat varannan natt och sovit varannan. Och där emellan har jag fått ihop 6 träningar. Jag tycker det är riktigt skönt att ha mycket nattskiften för jag har lättare att få gjort alla mina träningar då jämfört med om jag har dagskiften. Eftersom vi har 12 timmars skiften så orkar jag mycket sällan åka till gymmet efter dagskiften, men före och efter nattskiften brukar jag oftast orka träna.
 
Har också bakat två gånger denna vecka. Bröd åt sambon och bullar till jobbet.
 
Vitlöksbröd till gubben.
 Ikväll var jag och gjorde bröst och triceps. Första rörelsen var bänkpress och när jag skulle göra sista serien frågade jag hjälp av en på gymmet för jag trodde jag inte skulle orka till slut. Men bara av att det stod en person där så gjorde jag till slut plus två extra upprepningar. Fick igen en påminnelse om att det ibland är bra att ha någon där, om inte annat så för mentalt stöd. Annars var det en helt super träning, och när jag efteråt började titta på vikterna och upprepningarna konstaterade jag att mitt max i bänkpress borde ha ökat sedan tävlingarna i mars. Skulle ha lust att testa max igen, men det får nog vänta en tid ännu och när jag skall testa det behöver jag nog ha något stöd där (ifall det skiter sig så jag inte blir under stången).
Mycket jobb har gjorts, mycket jobb framför!
Nästa vecka blir lugnare både med träning och jobb. Imorgon har jag rygg och biceps, sen blir det ingen hård gymträning på resten av veckan. Tänkte om jag kanske skulle försöka mig på massage och om jag hinner på onsdag tänkte jag gå på ledd timme, vilket jag inte varit på på flera år (om man inte räknar pilatesen jag började gå på på sommaren).
 
Nu blir det en kopp te och sen krypa undet täcket. Go'natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar