Recept Träning Tävlingar

torsdag 13 november 2014

Bikinin och skor, jag behöver er hjälp!

Andra veckan av tävlingsdieten är i full gång och allt känns riktigt bra. Första veckan sjönk vikten med 900 gram och det är en lagom viktnedgång och denna takt får gärna hålla i sig. Nu just tycker jag att maten räcker riktigt bra till, vissa dagar vill jag inte ens hinna äta allt, och träningen rullar på bra. Har nu fått lära mig att träna på lite annat sätt än tidigare när det var mera styrka som gällde. Men det är roligt och speciellt när det känns i musklerna att träningen ändrats. Nu känns allt bra, men det kommer säkert hinna ändra många gånger ännu för denna diet kommer att vara 24 veckor lång!

Har börjat fundera på tävlingsskor och -bikini. Har ingen aning om vilken färg på bikinin som skulle vara min färg. Har funderat på lila, blått och turkos, men jag har ingen aning. Så om någon har idé på färg på bikini så tar jag gärna emot. Borde börja beställa dem så de hinner bli klara.

Skorna är inte heller något litet problem eftersom det finns vissa regler om hurudana skor man får ha. Plus att jag har en fot i storlek 42-43. Någon av nedanstående hade jag tänkt mig. Vad tycker DU?


Bilden härifrån
Bilden härifrån
Nu borde jag göra mat till imorgon när jag skall på jobb, och sen krypa i säng så jag är pigg och kry imorgon. Och vilan är ju MINST lika viktig som maten och träningen i detta skede. Go´natt!

1 kommentar:

  1. Turkos bikini å skorna med lite bling tycker jag skulle se bra ut o passa dej :)

    SvaraRadera