Recept Träning Tävlingar

lördag 8 november 2014

Ett erkännande!

Denna text har jag börjat skriva för några veckor sedan, men har bara inte kunnat besluta när och OM jag skall publicera den. Men nu är tiden inne.

Nu har jag en sak att berätta. Några vet detta redan och en del har kanske anat någonting. Har tänkt att jag kanske inte berättar någonting före det börjar vara riktigt nära, men jag vill nu berätta för i något skede kommer det kanske att börja synas att någonting är på gång och det kommer i den närmaste framtiden få mycket uppmärksamhet och tid.

Jag kommer att tävla i Body Fitness i april 2015 när Fitness Classic ordnas i Helsingfors!

Jag har redan en tid varit intresserad av att någon gång tävla. Och första gången som det kom på tal var för MÅNGA år sedan med vännen H, men då var det mera på skoj när jag just börjat gå på gym regelbundet och när utvecklingen syntes snabbt, och hon skulle komma med och olja in mina muskler. Nå, jag glömde tävlingarna men fortsatte träningen. Men hela tiden har tävlingarna funnits där i bakgrunden. Nu i höst började jag prata med min massör, som själv tävlade på våren och jobbar som PT, vad hon anser. Har jag några som helst chanser att tävla i någon fitness-gren? Och hon var direkt med i svängarna och tyckte att Body Fitness skulle passa min figur och muskelmassan jag nu har.

Var på söndag kväll och gjorde upp första diet-veckans matprogam och träning. Och så tog vi foton så vi sen kan följa med och jämföra hur kroppen ändras. Och i måndags började min tävlingsdiet som kommer att vara till april i nästa år. Imorgon blir det första poseringsträningen.

Så om någon undrar varför jag inte äter bullar så är det inte för att jag är kräsen, utan får att jag har ett klart mål!

Fortsatt trevlig lördagkväll på er! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar