Recept Träning Tävlingar

onsdag 19 november 2014

Nätshoppare? Då ska du titta på dethär!

Shoppar du mycket på nätet? Nu har du möjlighet att få en del av pengarna tillbaka!

Jag har för en tid sedan blivit medlem på Ostohyvitys.fi, och vill nu tipsa er om denna sida. Jag hittade in på sidan från en blogg och tänkte att det är värt att pröva, om det verkligen stämmer att man får en del av pengarna tillbaka av sina köp på nätet. Till största del beställer jag kosttillskott från nätet, men det blir också beställt en del kläder från nätbutiker. Via Ostohyvitys kan du få bonus från MÅNGA nätbutiker.

Hur får jag bonus på mina köp då?
När du blivit medlem på sidan så söker du upp nätbutiken varifrån du vill beställa, från Ostohyvitys sida, och klickar dig till butikens sida VIA Ostohyvitys, shoppar och sedan väntar du på att ditt konto på Ostohyvitys uppdateras. När du beställer via Ostohyvitys bör du stänga andra eventuella flikar på nätet, annars kan det gå så att köpet inte registreras på ditt Ostohyvitys-konto. När du kommit upp till en bonus på 15€ betalas din bonus på ditt konto.

Som t.ex. beställde jag kosttillskott från Fitnesstukku häromdagen. Slut summan var 127€, och min bonus för detta köp blev 5,92€ när Fitnesstukkus bonus procent är 5,50%. Alla nätbutiker har egen procent, och nu som då har de olika erbjudanden när t.ex. procenten är högre.

Nu har jag ett erbjudande till ER mina vänner!
Genom att bli medlem i Ostohyvitys via linken nedan kan ni få ett presentkort på 10€ till valbar nätbutik eller 10€ på ditt Ostohyvityskonto. För att kunna utnyttja detta erbjudande behövs ett nätköp på minst 25€ och erbjudandet är i kraft till 31.12.2014.

Använd DENNA link för att utnyttja erbjudandet!

HÄRIFRÅN kan du läsa närmare från Ostohyvitys sida hur det fungerar.

Julen börjar ju närma sig och julklappar skall inhandlas, så varför inte få bonus på sina jul-köp? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar