Recept Träning Tävlingar

onsdag 17 december 2014

En vecka till jul!

Nu börjar det vara en vecka till jul och bara några dagar tills vi med sambon åker upp till Österbotten för att fira julen. Men före skall det köpas klappar, jobbas och så har jag ännu 4 träningar före vi åker. Men tro inte att jag tar ledigt från gymmet för det, fixade gymkort i Österbotten till julen idag så jag får gjort mina träningar även under julen.

Var i helgen på julfest hos en jobbarkompis. Jag var då förståss kusk eftersom alkohol inte hör till min diet. Var ganska jobbigt att vara nykter bland människor som drack, men roligt var det. Gav upp där vid 3-tiden när huvudet värkte och jag var trött och hungrig.

På väg på julfest
På söndag sov jag länge och på kvällen var jag och gjorde veckans sista träning, axlarna, och poseringsträning med coachen. Det är minsann inte lätt att posera, hade rygg musklerna allt sjuka igår. Denna vecka är nu sjunde diet-veckan och jag börjar nu märka på kläderna att de är mycket lösare än vad de varit. Plus att jag på söndag själv också såg i spegeln att någonting har försvunnit från magen och midjan! Tidigare har jag bara sett skillnaden på foton. Sjutton veckor kvar nu bara!!

Fick äntligen bestämt vilka skor jag tyckte mera om och beställde hem ett par ikväll. Nu väntar jag med iver på att få börja träna med dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar