Recept Träning Tävlingar

måndag 29 december 2014

I väntan på någonting...

Julen den gick snabbt i år igen och nu väntar vi på Nyår, och efter det börjar vardagen igen. Eller, nå min vardag kan man väl säga att har hållit på hela tiden på sidan om högtiderna. På julafton var vi i Österbotten hos min familj, körde ner på juldagen och på julannandag var vi till sambons familj som bor här söderut. Men på båda ställena hade jag min egen mat som jag åt och fem gym-träningar och en HIIT blev det mellan allt ståhej. Men ledig har jag varit och de flesta mornar har jag sovit så länge som jag velat.

Blev som jag berättade ingen julmat för min del i år. Jag fick lov av coachen att äta julmat på julen men när julen närmade sig ville jag bara hellre äta min egen mat och sen tanka kolhydrater till helgen istället. Så igår fick jag äta en stor portion risgrynsgröt med plommon & russin-soppa. Och oj vad det var gott, men det tänkte bli lite för stor portion för mig.

Kan man spendera en lördag kväll på bättre sätt än på gymmet?!
Efter att vi kommit hem så har jag hunnit på gym tre gånger och med en poseringsträning. Fick även nytt matschema igår. Få se hur mornarna startar nu när jag inte har grynost i morgongröten mera, grynosten har ju hört till min morgongröt nu i flera år.

Har några dagar varit lite frustrerad med denna diet också. Vågen åker inte neråt och då ska vi inte ens prata om spegelbilden som inte ändrar. Om inget ändras snart slänger jag in handduken. Orkar inte hålla på med detta när allt ser likadant ut ändå! Jag hoppas verkligen att ändringarna i maten sätter fart på fettet nu! Att någonting förändras. Vågen eller spegelbilden, spelar ingen roll vilket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar