Recept Träning Tävlingar

torsdag 11 december 2014

Ny vecka, nya tag!

Fick då tankat lite kolhydrater i helgen och nu känns kroppen bättre och jag har energi igen.

Denna vecka startade jag mitt nya tränings program också. Gjorde baklår-rump träning i måndags, och jag är allt sjuk i benen ännu idag! Tyckte riktigt mycket om förändringarna som kom i träningen. I tisdag var jag på dagen och gjorde bröst-triceps träning och på kvällen HIIT på roddmaskin. Igår skulle jag haft möjlighet att träna på jobbet, men jag var så sjuk i kroppen så jag var och stretchade och rullade 45 minuter. Extra kolhydraterna i helgen gjorde gott åt träningen också, kände att jag orkade mycket bättre på gymmet måndag och tisdag.

Och på måndag var jag då på Inbody-mätningen, och jag kan inte vara mer än nöjd. Före så fasade jag för att viktnedgången är till största del vätska, men jag hade gått net 3,5kg i fett! Tänkte sätta bildbevis, men det kommer först när jag fått tillbaka resultatet av coachen.

Var annars till Itis i måndags också. Hittade ny jacka åt mig och julklapp åt systerdottern W. Nu är det bara resten kvar då.

Just nu sitter jag hos frissan. Blir lite ny färg och klippning av toppar. Skulle vara intresserad av något nytt, men vet inte vad, så jag kör på gamla och trygga. Idéer på ny frisyr?

Nej, jag är inte så trött som jag ser ut..


Efter detta blir det ryggen och biceps på gymmet och till kvällen nattskifte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar