Recept Träning Tävlingar

lördag 17 januari 2015

Billig fylla...

Blev ingen träning igår och det kommer det nog inte bli på flera dagar. Coachen tyckte att det nu är bättre att låta kroppen vila och repa sig, så jag började min vilovecka, som skulle börjat på måndag, redan igår. Eller helt vila blir det inte utan lite lättare gympan och promenader. Nu i helgen skall jag egentligen bara hålla igång kroppen, för om jag är stilla för länge så blir ryggen bara sjukare, så jag har dragit fram min Crosstrainer som varit gömd i gästrummet. För ute kan man ju inte gå, man halkar ju ihjäl sig där!

Fick ju värkmedicin och muskelsavslappnande skrivet av läkaren och redan efter första avslappnande tabletten tänkte jag somna i soffan på gymmet. Jag har också varit väldigt vinglig och torr i munnen av medicinen. Och idag när vi med sambon var till verkkokauppa.com i Helsingfors så började han skratta åt mig och frågade vad jag tagit för någonting när jag är helt borta! Har själv också märkt att jag varit precis som att jag varit berusad, så nu blir det nog att inte köra bil på några dagar! Bäst vore ju om jag inte behövde ta dessa mediciner, men tyvärr är ryggen så pass sjuk ännu så det inte gått att vara utan. :(

Nu försöker jag låta kroppen vila, stretcha och göra mina övningar som jag fick av coachen, så får vi hoppas att jag snart slipper och träna igen!

Ha en trevlig lördag kväll! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar