Recept Träning Tävlingar

tisdag 20 januari 2015

Inga konstigheter här inte!

Här har det varit ganska lugnt på träningsfronten hela helgen p.g.a. min sjuka rygg. Jag har gjort 15-20 minuters promenader/crosstraining 2-3 gånger per dag, övningar jag fick av coachen och stretchat. Tyvärr vill ryggontet inte riktigt ge med sig, men jag håller nu min lätta vecka med träningen denna vecka så får vi se hur nästa vecka ser ut sen.

Men ätit för den delen har jag gjort och till och med kommit ihåg att knäppa lite foton av mina konstverk till portioner.
Detta väntar jag på redan på kvällen när jag går och sova.

Gårdagens lunch (och dagens för den delen).

Mellanmål. Kvarg, ananas, nötter, psyllium och jordgubbs-banansoppa. Nam!

Till middag blev det sej.

Och som alla andra småbarn äter jag gröt före läggdags. Kardemummagröt och under den finns blåbär-svartvinbär-proteinpulver-olje-sörja.
Inga konstigheter med maten här inte. Med olika kryddor får man mera variationer av de samma råvarorna.

Eftersom jag nu inte tränar hårt på gymmet skulle jag ha velat dra ner på maten lite men det gick inte coachen med på. Och det förstår jag för kroppen kan gå helt i lås om man äter allt för lite. Och jag är nog nöjd med dessa portioner, för de är enligt min åsikt rätt stora med tanke på att jag är på diet.

Tänkte strax åka mot gymmet för att promenera lite på löpbandet. Vågar mig inte ut och gå för vår lilla väg är som en isbana och min rygg tycker inte om när jag spänner mig för mycket.

Och så skulle jag ju också berätta att nu har jag äntligen betalt tävlinglicensen också. Hjälp, nu börjar jag snart faktiskt förstå att jag skall tävla i Body fitness i år! Nu är det att få ryggen i skick så jag kan ge järnet fram till tävlingarna. Igår var det exakt tre månader till tävlingsdagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar