Recept Träning Tävlingar

torsdag 29 januari 2015

På bättringsvägen!!

Kan med glädje meddela att jag börjar vara på bättringsvägen!
 
Helgen var riktigt jobbig och ryggen var väldigt sjuk, fast jag tagit alla mediciner som de skrivit åt mig och till max dos dessutom.
Måndagen var lite bättre med hjälp av medicinerna. Så jag var till och med till gymmet och gjorde träningen som vi med naprapaten gjorde upp åt mig. En mycket lätt träning.
På tisdag tog jag inte så mycket mediciner på morgonen för jag visste att jag behövde köra bil, och det resulterade i att när jag var till läkaren var jag så sjuk så jag knappt kunde sätta mig ner, så han sjukskrev mig en vecka till och på fredag skall jag till ortopeden. Alla provresultat hade kommit som togs förra veckan och de var alla bra. 
 
För att pigga upp mig själv beställde jag nya hårborstar och nytt till min lilla samling!
 
Men på tisdag kväll hände någonting i min rygg! Och efter det har den börjat kännas bättre och bättre och jag har kunnat minska RADIKALT på medicinerna. Jag börjar hoppas på att jag nästa vecka kan träna och jobba igen.
 
Var igår och gjorde samma träning som på måndag. Längtar SÅ efter att få träna riktigt hårt igen och känslan i musklerna efteråt när man vet att man gett allt man har att ge. Och jag saknar muskelvärken som ibland varar i flera dagar!
MÅSTE posera lite hemma efter träningen!
Idag tänkte jag trampa på crosstrainern en liten stund, men annars ta det lugnt och vänta på imorgon och vad ortopeden säger. Och sen blir det träff med coachen i helgen och så ser vi vad vi gör med tävlingarna, för jag borde anmäla mig senast på lördag om jag tänkt delta. Men nu känns allt så bra så jag tror vi har en chans att hinna ännu, fast det är mycket jobb kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar