Recept Träning Tävlingar

lördag 24 januari 2015

Tänkte bara meddela att jag nog lever än och mår...

Ja de är helt en annan sak. Var i onsdags till en annan läkare än tidigare för jag tappade förståendet för den första när han inte gjorde annat än behandlade symptomen. Kändes som han inte alls var intresserad att ta reda på VARFÖR jag har sjuk rygg. Den andra läkaren tog olika blodprov, röntgen och bytte medicinerna. Svaren på proven får jag först på tisdag. Medicinen den äts till maxgräns men ändå är jag nu sjukare än någonsin. Så mår gör jag men kanske inte så bra just nu.

Har nu varit otränad i en och en halv vecka. Nu när jag är på tävlingsdiet och borde ge järnet på gymmet! Tycker inte alls jag skulle ha tid eller ro med detta nu. Men jag försöker tänka att om jag nu vilar några dagar så blir ryggen bra och sen kan jag återvända till gymmet och är utvilad åtminstone och orkar då ännu bättre slutet av dieten.

Men tänk om ryggen inte blir tillräckligt snabbt bra? Ja den tanken har också slagit mig, men nu just försöker jag att inte tänka på det så mycket utan ta en dag i taget. Har inte gett upp hoppet ännu utan äter fortfarande enligt dietschemat och håller tummarna för att ryggen är åtminstone lite bättre imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar