Recept Träning Tävlingar

tisdag 6 januari 2015

Uppförs- och nedförsbackar, det är livet gjort av!

Snart har en vecka gått på 2015 och jag skriver nu först mitt första inlägg detta år. Förra veckan började ganska jobbigt men det blev bara lättare vart efter dagarna gick. Helgen var jag två dagar borta från gymmet eftersom jag hade jobb lördag och söndag. Minns inte när jag senast varit otränad två dagar efter varann. Men för att inte vara allt för lat var vi på söndag och gjorde poseringsträning med coachen och så tittade hon på formen. Denna vecka blev det inga ändringar i varken mat eller träning. Fast vikten inte ändrat SÅ mycket så var hon nöjd med hur min kropp ändrat.

Vikten den åker upp och ner, men nu har den kommit mest neråt. Har stressat en del för att den inte riktigt kommit ner som JAG velat, men har nu börjat acceptera att kroppen inte fungerar som en maskin och allt beror på hur magen fungerat, träningen och hur mycket vätska kroppen samlat på sig. Vi kom nu överens om att jag inte går på vågen varje dag nu utan en eller två gånger i veckan får räcka.

Slapp från nattskifte idag på morgonen och för ovanlighetens skull så satte jag väckarklockan och ringa. Vi hade med coachen stämt träff i Helsingfors med en som sålde tävlingsbikinin. Spännande att för första gången prova tävlingsbikinin och jag hade tur för med lite finslipning kommer de att sitta perfekt i april. Det blev affär!
Dessa hämtade jag hem idag!
Så nu har jag bikini köpt och väntar på att mina skor kommer hem på posten. Nu är det bara att träna poseringarna och T-gången och sen börja fundera på hår och smink till tävlingarna. Och inte försöka stressa i onödan och hoppas på mera nedförsbackar och medvind än motgångar.

Och ikväll skall jag göra veckans HIIT-träning och sen blir det bara att ligga i soffan och ta det lugnt.

2 kommentarer:

  1. Spännande! :) /H

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir bara mera och mera verkligt vart efter jag får hem mera grejer till tävlingarna. :) men en lång resa till scenen e de ännu!

      Radera