Recept Träning Tävlingar

onsdag 14 januari 2015

Usch, fy och bläää!!! Och lite bra att se framemot också!!

När jag äntligen fått riktig bra fart på och dieten inte kändes som någon diet kom ju förstås ett bakslag. Eller, jag har väl nog anat att jag borde göra någonting åt saken före någonting illa händer, men när allt flöt på så bra så ville jag inte se eller känna av saken desto mera. Så ni inte behöver sitta som några frågetecken så var jag i måndags och gjorde baklår och rumpa och redan i början av träningen så kände jag att nedre ryggen låste sig. Hjälpte inget annat än att sätta meddelande åt coachen och ändra på träningsprogrammet så ryggen inte tar mera stryk än vad den redan gjort. Har redan i ungefär en veckas tid känt att nedre ryggen och rumpan varit lite spänd, men dum som jag är så har jag inte gjort någonting åt saken förrän nu när den är riktigt sjuk och jag inte nästa får på mig skorna själv. Nu är det då sjukskrivning, muskelavslappnande, värkmedicin och naprapaten imorgon som gäller. Jag hoppas på att det är som jag tror och jag bara spänd och inget värre.

Har för det inte varit helt i viloläge för igår kväll märkte jag att desto mera jag var i rörelse desto bättre kändes ryggen. Så idag var jag, med lov av coachen, till gymmet och promenerade på löpbandet i ca. 45 minuter och imorgon tänkte jag kanske gå ut och gå från morgonen, om ryggen tillåter. Kanske ryggen gett med sig till helgen så jag slipper på gymmet och träna igen.

Men jag deppar inte för det, för allt annat känns riktigt bra. Har inte stått på vågen efter söndag, men ska göra det imorgon eller senast på fredag så coachen får nyaste vikten när vi har träning. Stressen minskade radikalt efter att vi kom överens om att jag inte går så ofta på vågen. Tittar nu mera i spegeln och känner efter hur kläderna sitter. Kom häromdagen på att jag har två par jeans i skåpet som jag inte kunnat använda på flera år. Det ena paret har jag inte använt en enda gång sedan jag flyttade till Borgå, det betyder att de kanske senast rymdes på mig 2011. Nu passade båda paren och det ena paret är så lösa i midjan att de nästan är för stora nu!

Nu blir det snart kvällsgröt och sen sängen. På tal om säng så behöver jag bara sova i denna säng i ungefär 4 veckor mera! Vi beställde ny säng igår! Har väntat på detta i över ett år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar