Recept Träning Tävlingar

onsdag 18 februari 2015

Att ta ut allt av lediga dagar!

Oj vilken känsla jag haft i kroppen efter söndagens tankning! Jag har haft en helt annan ork under träningarna, och även annars också. Vikten steg med nästan 4 kg, men den är nu på god väg neråt igen!

Vi har inte ännu fått gamla sängen längre, men mina killar har httat användning för den!
I helgen blir det resa till Österbotten. Systerdottern fyllde år så hon ska ha kalas och så ska jag överraska henne med en liten utfärd och present. För att få ihop alla träningar denna vecka så har jag måndag och tisdag gjort två gymträningar per dag. Lyckan med att ha vardagar lediga är att kunna träna flera gånger och ta en liten tupplur mellan varven, vilket vi med sambon gjorde både måndag och tisdag. En timmes sömn mellan träningarna så orkar man bra igen. Så här har vi njutit till fullt av två gemensamma lediga dagar! Det händer inte ofta som vi har gemensamt ledigt (förutom nu när jag varit sjukskriven) så måste ta vara på de tillfällen, genom att vila ut tillsammans.

Idag är det vila från gymmet, men en länk efter jobbet blir det bara ryggen tillåter. Den började igår igen värka lite mera och idag har det hela förmddagen dragit ner i höger sida. Hoppas bara att den inte börjar bråka igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar