Recept Träning Tävlingar

söndag 15 februari 2015

Ikväll är det bäst att lägga sig BREDVID magen!!

Som jag senaste berättade så hade vi planerat in en tankningsdag till idag. Och jag tackar, för tankat har jag fått göra. Känns som att jag haft mat framför mig hela tiden.

Började dagen med en djuptallrik + en skål med gröt och en banan.
Mellanmål 1. Riskakor med jordnötssmör.
Idén med tankningen är att fylla på kolhydrater, inte äta så mycket "skräp-mat" man bara hinner. Jag fick önska vad jag vill ha, men coachen bestämde sen vad jag får äta. Ligger nu på soffan och känner mig halvt spräng färdig och väntar på att nästa vecka slippa och träna och se om tankningen känns på gymmet. Och syns den i kroppen, mer än en magen som ser höggravid ut?

Mellanmål 2.
Lunch. Spelt och nötmaletkött.
Efterrätt.
Efter lunchen var jag till kosmetologen som färgade och plockade mina ögonbryn, färgade fransarna och sockrade armhålorna. Skönt att unna sig lite extra mellan vardagen. Nu borde jag bara få klippt håret och färgat utväxten som börjar vara på flera centimeter. Inte värst snyggt när det skiner asfaltsfärgat genom det annars mörka.
Mellanmål 3. Önskade färsk dadlar men hittade inte i butiken så fick bli soltorkade.
Middag. Spelt och hästmaletkött.
Kvällsmål. Riskakor med jordnötssmör och banan.
Tiden tänkte bli lite knapp med all mat så här efter nattskifte. Men allt rymdes dit! Lite huvudvärk håller jag faktiskt på och får av alla kolhydrater och jag minns inte när jag senast ätit mig så här full och varit såhär trött av mat. Blir skönt att imorgon få återgå till matschemat!

En liten bula syntes det igår, kanske den fyllts upp lite idag :)
Nu blir det snart sängen, och ikväll lägger jag mig bredvid magen. Go'Natt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar