Recept Träning Tävlingar

tisdag 24 februari 2015

Inget men ändå någonting..

De senaste dagarna har varit fulla med program och det i kombination med minskade kalorier betyder en trött kvinna. Men nu är det bara 7 veckor kvar så har jag semester och det betyder tävlingsveckan. Tiden går snabbt när man har roligt!

Var då i helgen upp till Österbotten en snabb sväng. Körde upp på fredag efter några timmar sömn efter nattskifte, hämtade min systerdotter och åkte till mina föräldrar för lite bastubad före natten. Hade berättat att jag har en överraskning åt henne till födelsedagspresent så det var en nyfiken tjej som kom och sov med mig. På lördag förmiddag blev det gym och efter det snabb dusch och till Jakobstad för överraskningen. Vi hade med min syster planerat att systerdottern fick göra hål i öronen om hon vill och sen köper jag också de första örhängen åt henne. Och hon ville nog göra hål och två par örhängen blev det. Inte dåligt med en moster som ibland inte kan säga nej!

På söndag blev det morgonpromenad och förmiddagsträff med M före jag körde hem till Borgå. Var hemma redan vid 19-tiden så jag hann bra göra mat till måndag morgonskifte och städa lite.

Titta in i kamera? På ett sätt gör jag ju det!
Igår slapp jag på en länk från jobbet och idag blev det benträning. Nu blir det att gå och sova en stund före nattskifte. Få se hur det går nu när maten minskat! Imorgon blir det frissan på dagen och gymmet på kvällen. Vilken tur man njuter av detta, annars skulle det kunna vara jobbigt med all träning och att hoppa över godsaker som bjuds ibland!

2 kommentarer:

  1. Nog ser man en stor förändring, iaf på bilden, sen man såg dej sist! Trevlig helg! //H

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ska du ha! Hoppas det inte är bara på bild som förändringarna händer! ;) Trevlig söndag till er! <3

      Radera