Recept Träning Tävlingar

söndag 15 mars 2015

Diet men energin på topp!

Oj vad tiden går snabbt när man har roligt igen en gång! Har flera gånger under senaste veckan tänkt att ja borde skriva någonting, men så har jag hittat på någonting annat att göra istället. Jag har haft ett dagsskifte och tre nattskiften denna vecka och sen har jag haft mina lätta gymträningar och HIIT, och så har jag försökt ta det lugnt och umgås med de som betyder mest. Hade en vän, som jag träffar allt för sällan, på kaffe på torsdag och igen en gång blev jag på mind om att jag MÅSTE skärpa mig med att träffa mina vänner.

Sen så har jag skärpt mig här hemma. Jag har städat, tvättat fönster, duschat blommorna, bytt gardin, sytt gardin, planerat nya gardiner och börjat sy prydnadsdynor av gammalt gardin. Tänkte visa mina konstverk i senare inlägg!

Men veckans bästa händelse var nog i onsdag när jag var och hälsa på B, V och L och lilla bebisen F och JAG fick frågan om jag vill bli hans fadder! Vet inte om jag skall skylla på dieten, åldern eller vad, men känslig som jag blivit började jag ju gråta. De klart jag vill bli fadder till en sån söt en!

Hoppas ni också haft en superbra vecka och att nästa blir MINST lika bra. Nästa vecka börjar mina sista fyra veckor med hård träning före tävlingsveckan. Nu sängen. Go'natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar