Recept Träning Tävlingar

tisdag 31 mars 2015

Dove Oxygen & Moisture-serien testad!

Jag skrev tidigare snabbt om att jag sluppit med i en Buzzador-kampanj och nu tänkte jag berätta lite hur det gått.
 
Oxygen & Moisture ShampooOxygen & Moisture Conditioner
 Jag har nu då använt Dove Oxygen & Moisture-serien ungefär en månad. Jag var först lite skeptisk kan jag säga. Jag som bara använt produkter från frissan de senaste åren skulle nu prova på en produkt som finns i matbutiken och som inte ens kostar mycket. Det kan ju bara inte fungera!

Tvättat och torrt.
Enligt Doves beskrivning skall dessa produkter återfukta fint platt hår samtidigt som det ger volym. Nå hur gick det med mitt hår? Blev det återfuktat och lyfte från huvudet? Mina toppar börjar lätt kännas nötta och slitna så jag väntade mig inte så mycket av denna produkt, men till min förvåning har mitt hår de senaste veckorna känts mycket lenare och inte så slitet. Nå volymen då? Någon extra volym har jag nog inte märkt av, men det kan även bero på att jag under dessa veckor fön-torkat håret två eller tre gånger och inte gjort något annat med håret. Oftast har jag låtit det torka av sig själv, löst eller i knut. Så om man fönar och fixar håret mera kanske man skulle märka skillnad i volymen, men jag gjorde det inte.

Har tyckt om att använda dessa produkter för de doftar gott, schampot löddrar tillräckligt och balsamet är lätt att massera in i håret. Speciellt bra effekt av balsamet har jag fått när jag låtit det verka ordentligt länge, t.ex. haft det i håret när jag varit i bastun.

Så ser det ut efter tvätt och snabb fön-torkning.
Dieten börjar annars synas på bild i form av trötthet.
Så om du behöver få återfuktat ditt hår så kan jag varmt rekommendera denna serie. När mina tester och frisör-produkter tar slut kommer denna produkt absolut vara ett alternativ till de lite dyrare produkterna!

2 kommentarer:

 1. Va långt hår du fått! :) Tack för paketet o testerna (Har varit lite glömsk o glömt tacka tidigare). Kråkboet är fortfarande ett kråkbo men lite mer lättuträtt :D
  Åh, de ska bli så kul att kom ner å hälsa på, även om de e för en dag! Hoppas du gillade överraskningen!!! :) Du kan ju gissa att de var svårt att hålla sig siat vi pratades i telefon :D

  Ha de gött! //H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det har växt och snart blir det kortare igen. Ny frisyr väntar inför tävlingarna! :) Kul att du tyckt om testerna. Bästa är att de inte kostar en förmögenhet! :)

   Ja OM jag gillade överraskningen!! Jag som tyckte det var så tråkigt att du inte slipper, du som var den första som pratade om att jag skall fara och tävla (för 6 år sedan!!!). Jag väntar så på att få träffa er alla! <3

   Radera