Recept Träning Tävlingar

torsdag 26 mars 2015

Funderingar 3,5 vecka före D-dagen..

Här svänger det snabbt. Förra gången som jag skrev hade jag energi som räckte till flera. Nu har jag energi så det knappt räcker åt mig själv. Dieten börjar visst närma sitt slut.

Har den senaste tiden varit väldigt lite på nätet, och framför allt på datorn, så därför denna paus i skrivandet igen. Jag har hittat på en massa annat att göra för att hålla mig igång och inte försoffa mig helt. För sätter jag mig i soffan blir jag dit och sitta/ligga.

Jag var annars i tisdags till kosmetologen och gjorde mina livs första gelnaglar. Nå jag kan ju nu redan säga att de höll ju inte så bra för mig, första nageln fick jag av redan under första jobbskiftet. 1,5 dygn efter att jag gjort dem! Inte lätt att försöka vara fin!
Måste öva mig att ha långa naglar inför tävlingsnaglarna!
Har också funderat lite på vad jag skall göra med mitt hår till tävlingarna. Bättre sent än aldrig! Skall jag behålla denna längd, ha det uppe eller nere, klippa det kort, färga det ljusare eller behålla denna mörka färg jag haft i år och dar? Ingen aning, men jag kommer att få hjälp av en frisör så kanske hon har några bra idéer och en sak är säker och det är att hon säkert har bättre öga för vad jag skulle passa i för frisyr och färger.
Bild efter någon av alla träningarna.
Nu är det bara 2,5 veckor kvar till tävlingsveckan och -förberedelserna. Vet fortfarande inte om jag stiger upp på scenen eller inte, men en sak är säker och det är att dieten drar jag till slut oberoende hur det blir. Min sjukskrivningsperiod i januari-februari ställde till det ganska ordentligt så bråttom blir det att hinna i tävlingsform. Men jag gör allt jag kan för att hinna! Tro inte att jag gett upp! Nu focus till slutet så kan jag vara nöjd med vad jag åstadkommit, hur slutet än ser ut!

Detta är saker som nu snurrar i mitt huvud. Inte lätt varje stund, men jag försöker koncentrera mig på en sak i gången och inte stressa i onödan (inte alltid så lätt). Nu skall jag koncentrera mig resten av dagen på dagens träning och vila. På lördag blir det poseringsträning med coachen och en annan som skall tävla i april och efter det planering av hår. Det blir kul!

3 kommentarer:

 1. Du gör det jättebra! Så roligt att se hur mycket du klarat av o åstadkommit så här långt! Intressant att få följa din väg! Vi hejjar på dej!! //H med familj

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kämparna, det behövs nu just kan jag berätta! Haft det ganska lätt hittills men nu börjar slutet kännas..

   Radera
 2. Slutet e int nå långt borta nu!

  SvaraRadera