Recept Träning Tävlingar

tisdag 3 mars 2015

Jag fick paket! Och nu har du också möjlighet till paket!

Har haft en extra julafton eller födelsedag idag. Fick hämta till och med två paket från posten. Och speciellt det ena har jag väntat nästan allt för länge på!
Ett stor och ett lite mindre paket.
Äntligen har jag mina tävlingsskor!
Beställde mina tävlingsskor redan före jul. Hamnade och vänta TVÅ månader på dem för de hade missat sig med beställningen. Och när första paret äntligen kom var de för stora! Så jag med mina jättefötter hamnade och beställa MINDRE skor! Men nu är skorna här så nu är det bara att börja träna att gå med dem.

Andra paketet var från Buzzador. De som tidigare läst mina skriverier minns kanske att jag en gång tidigare varit med i en Buzzador-kampanj. Då var det Vege-kebab som gällde. Nu är det någonting helt annat, för nu är det Dove Oxygen & Moisture-serien som gäller. Jag fick hemskickat schampo och balsam från serien för testning. Och bästa av allt så fick jag fem små förpackningar av båda som jag får ge åt mina vänner för testning!

Dove hårprodukter
 Produkterna är för tunt nordiskt hår och skall ge volym samtidigt som det återfuktar. Precis sådant hår har jag och det behöver både volym och återfuktning, ända är att mitt är också färgat men det kanske inte gör någoting. Så om du har hår som passar denna serie lämna en kommentar så skickar jag ett paket åt dig. Och är ni många som vill testa blir det slumpen som får avgöra. Alltså lottdragning! :)

Skriver mera om testningen sen när jag hunnit testa produkten en tid.

1 kommentar:

  1. Åh, va härligt att skorna kommit! Snygga! 😄 va spännande! Är nog absolut frivillig på att testa på Dove, har ett kråkbo på huvudet nu just, så alla råd o hjälp är hemåt 😁😉 //H

    SvaraRadera