Recept Träning Tävlingar

onsdag 15 april 2015

Vad tänkte jag äta efter 24 veckor på diet?

Nu är det då bara 4 dagar kvar till tävlingarna, eller kan man börja säga 3 när det redan börjar vara kväll och läggdags så småningom?

Har nu i två dagar druckit sådana mängder vatten som mycket få dricker på 2 dagar, vissa inte ens på 3. Trodde det skulle vara tufft med all vätska men det har gått hur lätt som helst. För min del blir det nu svårare när jag måste börja minska på vattnet.

Inledde grillsäsongen idag!
Har nu en tid redan funderat lite vad jag vill äta efter tävlingarna. Jag har haft i tanken både sött och salt. Skink-ägg rågsmörgås, olika kakor, tomat-getost soppa, taco-paj, Auro-ostpaj, bulle, frukt, getost, ostar och kex, och olika proteinstänger. Vi var idag med sambon till butiken så nu har jag bunkrat upp med allt som jag kunde tänka mig att äta.

Inte vet jag vem som ska orka detta.
Och från bilden fattas färsk ananas, två proteinstänger, kakorna jag bakat tidigare och GRÖTEN.
På lördag kommer jag att baka en Chili-chokladkaka. Har inte ännu bestämt mig om jag tar med en bit till tävlingarna eller om jag sparar den tills jag kommer hem. Med skall åtminstone ägg-anjovis smörgås och ägg-sill smörgås, gjord på Malax-limpa. Det kan vara att jag äter allt själv eller så får jag inte ner någonting efter tävlingarna, men nu har jag i förråd åtminstone. Om inget annat går så vatten skall drickas på söndag eftermiddag!

Imorgon skall jag och göra mina naglar till tävlingarna. Så resten av veckan är det att sakta ner farten och ha någon annan att öppna lådor och bära mina saker så jag har några naglar kvar på söndag.

På fredag är det registrering till tävlingarna och på lördag första lagret färg. Nu börjar det verkligen närma sig! Har lite tu delade känslor att denna diet är slut. Kroppen är tom och trött, men samtidigt har tiden bara gått så snabbt. 24 veckor diet snart bakom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar