Recept Träning Tävlingar

lördag 9 maj 2015

En helt vanlig ledig lördag!

Idag har jag haft ledig dag. På morgonen åkte jag in till Borgå och hämtade B och småttingarna L och F och åkte till Sibbo och tittade på Arne Alligator. F sov så sött nästan hela konserten i min famn. Såna sömngåvor vill jag också ha! Allt för länge sen vi setts sist så det var en riktig bra början på lördagen.

Efter konserten blev det snabbt hem och äta mellanmål och sen till Askola och fixa mina överväxta gel-naglar. Denna gång blev det mycket kortare vår-naglar!

Vårligt och lättare att jobba med!
Ikväll har jag legat i soffan (inte tittat på hockey) och så var jag på en länk också. Skönt att vara ute när solen skiner ännu 19-tiden på kvällen.

Har idag haft det lite kämpigare med att hålla mig till matschemat. Sugen på söt, choklad, smörgåsar och magen kurrar som bara den. Men nu är det bara att bita ihop, för ger jag efter vet jag att det är ännu värre nästa gång och hungern efter en diet kan vara värre än under själva dieten. Jag vill ju nu inte ge efter och sen märka att alla tappade kilon kommit tillbaka, i fett! Väntar på att få börja träna hårt igen för då har jag av någon orsak lättare med maten också.

Nu börjar det bli dags att lugna ner sig och sen och sova, morgonskifte väntar imorgon. Hoppas ni också haft en lika bra lördag som jag haft! Go'natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar