Recept Träning Tävlingar

fredag 8 maj 2015

En vecka går förvånansvärt snabbt..

Igen en gång har det gått en vecka sedan senaste inlägget. Jag har efter tävlingarna haft ganska mycket program så jag har bara inte hunnit skriva eller så har jag inte tyckt jag haft någonting att skriva om.

Sambon ville köpa vikinga-smycke som suvenir åt mig, jag ville har Norge-troll.
Så vad har jag nu då hållit på med? Efter tävlingarna har jag varit till Oslo med sambon, till Österbotten på 3-årskalas + träffat släkt och vänner, jobbat och igår kom jag hem från en 22-timmars kryssning till Tallinn. Och några gånger på gym och länk har jag också hunnit med.
Lax med Jack Daniels-sås, bästa jag åt i Oslo!
Hur går det på tränings- och matfronten då? Jag fick två veckor efter tävlingarna då jag fick njuta och äta vad jag ville. Dit rymdes kakor och restaurang besök, men också helt vanlig husmanskost som t.ex. mammas kalops. Nu har jag återgått till matschema 6 dagar i veckan och 1 dag har jag fritt, och det känns riktigt skönt för t.ex. min hy har börjat reagera med finnar i pannan. Nu försöker vi väcka liv i ämnesomsättningen igen och så småningom få lyft kalorierna till ungefär samma nivå som före dieten. Med träningen håller jag ännu denna och nästa vecka lättare och efter det får jag börja köra hårt igen. Längtar SÅ efter att få köra slut på musklerna igen.
Visst har jag varit på gymmet men endast gjort lätta träningar.
Vi har ännu inte tagit något beslut om när jag skall tävla nästa gång. Vi ser hur kroppen nu börjar fungera och hur snabbt jag har en muskelmassa som det löns att fara och tävla med. För muskler behöver jag mera och mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar